Žymos

, ,

Karštų dienų užklumpami vis pasigendame ko nors gaivaus, šalto, šiek tiek rūgštaus ir tonizuojančio..
Mano mėgstamiausias vasaros “patiekalas“ kūrį galiu valgyti ištisas dienas.

Reikės:
Arbūzo (galima daryti ir su melionu)
1 citrinos sulčių
Keletos šakelių mėtos
2 arbatiniai š. cukraus (jei arbūzas nelabai saldus)

Taigi, į didelį puodą (kad tilptų arbūzas) supjaustome arbūzą ir sudedame ingredientus. Tuomet su blenderiu viską sutriname. Jei turite kokteilinę bus patogiau viską daryti su ja. Puodą dedame i šaldymo kamerą ir paliekame valandeliai, ištraukę pamaišome ir vėl dedame atgal. Taip kartojame keletą kartų, nes jei paliksime nemaišant paskui bus bėdų su valgymu 🙂
Dar laaaaabai skanu ištraukus šį desertą iš kameros ir sudėjus į stiklines apipilti šampanu.. Geresnės vasaros nei būt negali! Skanaus 🙂

20130523-141631.jpg

20130523-141658.jpg